Ajudem a canviar les coses: els objectius del mil·leni

Ajudem a canviar les coses: els objectius del mil·leni

dimarts, 12 de juliol del 2011

Tots podem fer esport

El dilluns 11 tota la Nau Jove anàrem al campus de Blasco Ibáñez, a fer una activitat d'esport, convidats pel Servei d'Educació Física i Esports i la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat.


La primera cosa que férem va ser anar al gimnàs Tetrasport. Tetrasport és un programa que preten analitzar l'efecte de la pràctica d'activitat física en persones amb discapacitat i promoure la seua pràctica d'una manera saludable.


Durant este temps a banda d'explicar-nos els tipus d'esports que practiquen la gent amb discapacitat, tinguérem l'oportunitat de provar els aparells d'entrenament.




A continuació passàrem a practicar un parell d'esports, tenis de taula i atletisme, però amb la variació de practicar-ho com si tinguérem una discapacitat.

Al tenis de taula, principalment, notàrem la enorme dificultat de moure's amb rapidesa, ja que es aquest esport els reflexos són molt importats.



I a l'exterior, fent atletisme, comprovàrem que fer una cursa sense un membre superior condiciona l'equilibri i la velocitat... i no parlem de fer-la amb alguna deficiència visual.



De segur que a partir d'ara valorarem molt més a una persona amb discapacitat practicant qualsevol esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada