Ajudem a canviar les coses: els objectius del mil·leni

Ajudem a canviar les coses: els objectius del mil·leni

diumenge, 17 de juliol de 2011

Partits de softball

El dijous 14, al camp de gespa artificial dels Servei d'Esports, tingueren lloc dos partits de softball, un a cada banda del camp.


Després de l'escalfament de rigor i la distribució dels jugadors començaren els partits, ambdós molt diferents.El d'una banda del camp no tingué cap història. Va ser un passeig per a l'equip guanyador (més de 15 carreres de diferència) on l'equip que va perdre va demostrar molt poca convicció defensant.

Aquesta és l'opinió de Xavi Hernández al voltant d'aquest partit:
Hui, un dia florit, colorit i bonic hem fet un partit de softball. A mi personalment m’ha tocat jugar contra l’equip trampós i hem perdut, sort que teniem al millor jugador de softball de la Nau Jove, un esportista d’elit impressionant, veloç, atlètic, àgil, una referència per l’esport: Higinio. Ha fet dues carreres i ha eliminat molts jugadors directament. Tambe cal destacar l’actuació de “Paquitouuuuuuuuu” que tot i que no tenia guant, ha jugat molt millor que altres que si en tenien i la de Mario Claramunt que tot i lesionat ha sabut arrepplegar pilotes i donar ànims.A l'altra banda, un partit totalment diferent. Sempre molt ajustat que es va decidir per dues carreres de diferència.

2 comentaris:

 1. HOla chicos!! Soy Rosa, una de las monitoras del softball. Queria agradeceros a todos, estos dias, lo cuales han sido muy divertidos, amenos y donde me he reido muchisimo, ya que habeis jugado a un deporte que me apasionada y además todos estabais dispuestos a participar!!! ;)
  Esta semana no vamos a tener softball, ohhhhh!! ya lo se!! jijijijiji.
  Pensaba que estaría con vosotros, la semana próxima,pero me va ser imposible, porque me voy de campeonato de europa con la selección española.
  Dentro de poco tendremos web, para que podais informaros de todas las cosas que vamos haciendo en el club y para que podais venir apuntaros a jugar nuestro club, nosotras encantadísimas!!! De todas formas, mientras tanto, la semana que viene, se os entreagara unos folletos informativos, con numeros de contacto, para que tengais mas facil el acceso a nosotros. Si necesitais alguna cosa, no dudeis en llamarnos.
  Espero que hayais disfrutado tanto como nosotros!
  Gracias por todo.
  Un saludo
  Rosa

  ResponElimina
 2. Hola Rosa!

  Moooltes gràcies pel temps que ens has dedicat, de veres. Tota la gent de la Nau Jove està disfrutant i molt del softball.

  No deixes de contar-nos coses tant d'eixe campionat europeu com del teu club de softball. Tota informació serà molt ben rebuda.

  Un abraç molt fort i sort al campionat!! :D

  La Nau Jove

  ResponElimina