Ajudem a canviar les coses: els objectius del mil·leni

Ajudem a canviar les coses: els objectius del mil·leni

diumenge, 24 de juliol de 2011

Estada a Cofrents (dia 2)

Prova de la primera nit superada.


La veritat és que la gent que es quedà a l'alberg no va dormir massa, gran error si pensem en el que ens esperava hui: descens en piragua pel Cabriol.

Desdejuni, una breu caminada i arrivàrem al lloc on estaven esperant les piragües.


Ens vam posar els jupetins i ens van donar un curset accelerat de navegació. Després, per parelles o trios, a descendir pel Cabriol.Després de dues hores de barallar-nos amb els rems per a avançar sense fer cercles, evitar les canyes de les vores, bolcar piragües... arribàrem al final del recorregut.La tornada a l'alberg la vam fer amb trenet.

El trajecte va servir per a relaxar els braços, disfrutar de les vistes i veure com Miguel resolia el cub de Rubik.

Dinar i a refugiar-se de la que estava caient. Quan la calor va permetre poder fer alguna activitat, preparàrem el taller de cuina, taller en què es van preparar cinc receptes diferents:
Humus o paté de cigrons.Sushi.


Paté d'olives verdes i negres.Macedònia de fruites.Pastissets de nata.Seria el nostre berenar, així que hauríem d'esforçar-nos. Encara que a la vista no fora massa atractiu, tot el que preparàrem va desapareixer en un tres i no res.


A l'acabar arreplega de trastos, neteja de les taules, banys i a la dutxa.


Com la nit prometia ser llarga, era necessari omplir bé l'estómac durant el sopar.Després de sopar i abans de la festa, Carles va dirigir un joc d'amagar-se per la contornada de l'alberg.
Això ens va demostrar que la gent no te por a la foscor sino a que puguen descobrir on s'amagat.

I després del joc, la festa promesa


A la 1 de la matinada, es va apagar la música i tothom les seues habitacions (per uns moments...) i els que adormien al ras, a la pista de tenis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada